Happy monday


Godmorgon måndag och välkommen höstlov , inser att jag är lite bortskämd med dehär lovet, men inget mig emot! Jag har nämligen ändå en massa att stå i, dels ett hem att hålla rent och strukturera upp (jag har en förmåga att knöla in mer saker i ett skåp än vad som får plats)  sen har jag en himla massa läxor att göra också.. Så jag ska nog kunna fördriva tiden :) 
Har dessutom haft en väldigt bra helg, i fredags var jag hos naprapaten och även på arbetsintervju.. På kvällen kollade jag å Christoffer på the walking dead , i lördags gjorde jag högskoleprov typ hela dagen och på kvällen åt vi god mat å såg på så mycket bättre :)  igår åt vi mysig Frulle å kollade på film, sen åkte vi och tittade på tennis med linkan! 

Ikväll kör vi 3 bodypump , det ska bli ett sant nöje!! 



Stay strong

Jag har gått i skolan i typ två månader nu, det är kul.. Jag lär mig väldigt mycket och jag gillar att lära mig saker -kunskap är makt.   Men det är även svårt att vara i skolan, att ständigt vara omringad av en massa människor, särskiljt när jag nu är väldigt "känslomässigt rubbad" folk pratar utan respekt för andra människor, slänger ur sig saker utan att tänka sig för.  Så säger någon nått som gör ont, tänk er att ni har ett sår, som det sitter ett plåster över, som sitter så hårt så det gör svinont att dra bort plåstret.. Å 1 2 3 , drar man bort det..så har såret inte läkt utan börjar störtblöda!! Ungefär SÅ känns det när någon säger nått man inte vill höra, plus att man ska dölja att det blöder! 
Under de senaste veckorna har det tagits upp ämnen i skolan som verkligen rört om i grytan på mig, glömda tankar och känslor som letat sig fram till ytan igen.. Sårskorpor som pillats upp!  




Take me into your loving arms

Jag är en känslomänniska. Jag har otroligt lätt för att bli ledsen, arg, glad, sårad, berörd osv. Jag styrs av mina känslor och jag gör också mina val därefter. Jag reagerar ofta starkare på saker än andra. Och jag har lätt för att känna empati och förstå andra människor. 

Jag har ett väldigt starkt trygghetsbehov! Att ha nånstans där jag kan känna mig trygg är otroligt viktigt för mig. Trygg i ett hem, trygg i en annan människa! Trygghet för mig innebär att jag kan vara mig själv och ändå veta att jag är älskad. Att kunna säga saker utan att vara rädd för att låta dum. Veta att jag är någorlunda fin även när jag är nyvaken och att bullen på min mage inte spelar någon roll! 
-jag är beroende av mina närmaste! 

Jag har ett stort behov av att känna mig trygg och omhändertagen , samtidigt som jag gärna tar hand om andra. Det är viktigt för mig att de i min omgivning mår bra och har det som de behöver. Jag lyssnar gärna, ger råd om jag har några. Jag gillar att pyssla om, hjälpa den som är trött! Laga kvällsmat till Christoffer om han inte orkar, sen när jag får krypa upp som en liten prinsessa i hans trygga famn känns det otroligt bra.  Jag vill att man ska hålla ihop!! 

Jag är en romantiker. Älskar allt som har med kärlek att göra, kan försvinna in i kärleksfilmer en hel kväll. Kärlek är så stort, och inspirerande .kärlek är för mig meningen med livet. Att älska en annan människa och våga sig älskas tillbaka!  Men måste kärlek alltid vara fint? Måste det alltid handla om blommor och choklad? Nej.. Kärlek är också svartsjuka och smärta, och även om svartsjuka är min värsta känsla, så finner jag även en charm i det hela!  Man är ju bara rädd för att förlora det käraste man har. Eller jag vet inte, ångrar mig kanske..svartsjuka gör ont! Är jag svartsjuk? Ja det är jag! Det anses som något fult, de vet jag..men jag tänker inte förfina mig själv på något vis. Dock håller jag det mer ofta inom mig än att visa det. 
Jag älskar att pussas! Och jag har ett väldigt bra minne! 

Jag har en tendens att klamra mig fast i det historiska , hur jag och Christoffer träffades, vad vi gjorde, vad vi sa, vad vi skrev i våra sms är väldigt viktigt för mig. Datum har alltid vart speciellt för mig. Sen har det tagit mig några år att iallafall (försöka) acceptera att datum inte är lika viktigt för andra. Jag minns ofta till och med tid :) 
Och jag ser gärna tillbaka på det! 

Jag är en mjuk människa. Men känsligheten och sårbarheten gör ibland att jag sluter mig , inom mitt skal! och jag förstår att det gör det jobbigt för min omgivning. Och även för mig själv, då jag vill bli förstådd, men ändå inte släpper in. Jag behöver öva på det! 
Egentligen är det inte konstigt att jag stänger ibland, jag har vart stängd nästan hela mitt liv. Burit på massa hemligheter ända sen jag var ett litet barn.. - jag är öppen också!! 

Mina sinnesstämningar växlar snabbt!  Och det är jobbigt. Ibland är det svårt att hänga med själv. Nästan lite frustrerande. Och även svårt för mina närmsta..


Jag anses en aning överkänslig!  - jag vet att jag är överkänslig. Jag blir ändå ledsen när någon säger det till mig. 
Närhet är oerhört viktigt för mig. Det har faktiskt hänt flera gånger i mitt liv att jag börjat gråta, bara för att få komma in i den där trygga kärleksfulla famnen. Som ett barn! 

Dethär är jag, Christine Elisabeth Nilsson, och det har tagit mig många år att komma fram till hur jag är, vem jag är och varför jag är som jag är!! Vissa sidor är såklart bättre än andra.. Men jag är en fantastisk människa, och allt har spelat roll i mitt liv för att få mig dit jag är idag! Jag förtjänar det bästa, precis som alla andra!! 









Torsdag 2 oktober





RSS 2.0