-


Andra oktober med Melissa horn


Om ni bara visste vilken tur jag har haft i mitt liv. Hur jag slets ifrån en trasig värld och placerades mitt i kärleken , bara 9 år! Mitt i ett hem fullt av kärlek. Hur åren gick och min bästa vän blev min syster. Och hur vårat band är det starkaste jag har. Jag vaknade upp idag, och kände så starkt, att idag är en sån dag, då hon kommer in och väcker mig, sätter sig hos mig i sängen och klappar mina ben.. Ska vi äta frukost? Så går hon ner för trappan medvetandes om att det tar några minuter för mig att vakna till.
Så tog vi på oss våra varmaste kläder å lika dana mössor, lämnade telefonen hemma och gick på våran promenad som vi döpt för lilla brogårn, helt utan anledning..vet inte huur många gånger vi gått den rundan, morgonar, vinternätter, sommardagar, år efter år!
Sen kom vi in, tände i brasan och åt våran frukost, länge, tills nån av oss fick skynda sig allt den kan för att hinna med dagens alla sysslor.
Lika dant var de på kvällarna, ja brukade sitta i soffan å vänta på att hon skulle komma hem, å när hon kom så åt vi kvällsmat och satt när tills natten tvingade oss att sova.. 1 2 3, nu går vi <3 borstade alltid tänderna tillsammans å gick in i var sitt rum, å skickade nått lamt sms till varandra! Vad vore vi utan varandra?! Idag gjorde jag våran morgonrutin utan henne.. Sitter här med min frukost under min filt efter en kall promenad å önskar hon va här :)
Jag saknar min vardag med henne så mycket!

Jag är så evigt tacksam över att något kan vändas i livet, över att det kan komma något bra ur nått så dåligt! Om man bara vågar inse att man är värd det!


RSS 2.0