Rubbad!!

Så mycket blandade känslor i mitt lilla huvud idag! Ligger i sängen med på tok för hög feber för mitt eget bästa, mitt immunförsvar pallade inte trycket i Paris! Men vi har haft fem underbara dagar tillsammans! Fyllt på med ny energi och kämparglöd! Tid tillsammans är viktigt!! ❤️
Skratta tillsammans är också viktigt.
Delad glädje är dubbel glädje! 

De senaste dagarna har hela min kropp skrikit efter närhet av min mamma, jag saknar henne så fruktansvärt mycket, hennes hand som stryker över min panna, och hennes ögon som tittade på mig som om jag var den finaste på hela jorden! Saknar att dela mina tankar och känslor med henne.. 

Sen funderar jag över hur det är möjligt att göra någon illa, som man älskar så mycket. Och hur man kan hata en människa mest på hela jorden för dens handlingar och beteende, och sen ändå bli lika dan! Vad är det i huvudet som går snett, och varför! 





Paris

Här ligger jag i ett badkar på ett mysigt hotellrum i Montmartre i Paris! Regnet bara öser ner utanför den franska balkongen och heart's on fire spelas på repeate! Christoffer sover.. 
Vi har haft väldigt otur med vädret hittills och jag hoppas verkligen på mera sol!! Men det är vackert här, grönt och fint! Älskar parkerna. 












RSS 2.0