Året 2012


Det har minst sagt varit ett händelserikt år, och jag tycker att jag växt mycket i mig själv!
Hittade en lista med nyårslöften jag skrev för ett år sen.. Ett av dom va att ta mig igenom detta året, och det tycker jag att jag gjort rätt bra! Ett annat va att älska igen, att tro på kärlek, och gissa..det gör jag!!

För exakt ett år sen firade jag nyår med Christoffer , och det va då allt började, de va då jag kände pirret i magen när han tog min hand och jag kände en konstig trygghetskänsla för första gången!
Men inte visste jag att det skulle bli vårat år.. Jag visste bara att jag ville ha honom!

Och i mitten av januari började vår resa..

1a februari flyttade jag till min egna lägenhet och man skulle kunna säga att jag förälskade mig i den, mitt första egna (rosa,vita) hem! Där växte jag mycket, att bo helt själv, köpa sin egen mat, betala sin egen hyra och sova ensam, att helt enkelt stå på egna ben! Jag älskade mitt hem. Jag brukade sitta i mitt stora fönster och äta chockad! Lyssnade alltid på Joshua radin och va Nykär , förvirrad och tankspridd!
Hade många mysiga morgonar/dagar/kvällar & nätter med Matilda! ofta handlade de om att klistra ihop trasiga hjärtan mitt i natten med pannkakor och smultronkex. Mycket funderingar över livets stora frågor och vi kom snabbt fram till att man är klokare på nätterna! När hela torpa sov utan vi 2.


Den 16 april blev han äntligen min pojkvän och jag va lyckligast i världen!
Efter ett tag lämnade jag min kära lägenhet och flyttade hem till min älskade istället <3

Den va en kärleksfull vår, med ben&jerry glass och många soldagar.

Min födelsedag den 8 juli va en av de bästa dagarna detta året, Christoffer gjorde den helt perfekt!
Alla mina nära å kära va samlade och det va fint väder. På eftermiddagen tog han med mig till vårat smultronställe ( där han dagen innan redan vart å grävt ner en "alkoholfri" flaska rosé i vättern ) mest romantiska nånsin! Dock blev jag lite lerig och skaffade mig lite skrapsår på kuppen ;)
Kommer aldrig glömma min 22 års dag!!

Det va en speciell sommar för oss, på många sätt.vi gick igenom en hel del och lärde oss bli starka tillsammans!

Jag började på 2 nya jobb
Ikea och hemmakväll
Och jag började plugga, en psykologikurs, som var väldigt svårt och mycket intressant!

1 september gifte sig min älskade barndomsvän, bästa vän, livskamrat och syster...med sin drömkille! Och jag fick äran att vara hennes tärna, gissa om det va en magisk dag?
Levde på den kärleken i flera dagar eftråt!!

Hösten tycker jag gick på tok för fort , ja har spenderat många fredakvällar i Barnarp och kollat på innebandy, på min älskling, vart mycket stolt många gånger!!

vintern har varit den mysigaste nånsin! Hela december har vart så härlig, me massa tända ljus och en stjärtigt julkalender, mysiga filmer och massa gott! Och massa kärlek. 21 december va bäst! Då vi klädde granen och hade världens bästa dag och kväll!

Nu är detta året snart slut :)

Nicole har funnits i mitt liv Sålänge jag vill minnas, hon har format mig mycket till den människa jag är i dag, vi har nog format varandra! Hon är nog sänd från Gud till mig och jag älskar henne nästan töntigt mycket, även detta året har hon tillfört mycket glädje i mitt liv, tack för det!!

Jag har lärt känna många nya människor,så härliga och underbara.. men det är 2 st som haft stor inverkan i mitt liv detta året :
Linnea Jernbom- TACK för dig! Vi har kommit varandra väldigt nära detta året, och hon är en fantastisk vän! Hon ställer ALLTID upp när det behövs. Hon är en tjej jag verkligen kan lita på. Hon lyssnar, stöttar och ger råd.Hon ser mig. Får mig att känna mig viktig och behövd. Ja, Hon får mig att känna mig som en bra människa, och tack för det!

Christoffer Lindah- jag älskar dig! Han har fått mig att tro på kärlek igen!! Han får mig att vilja kämpa. Att utvecklas och att va mitt bästa ja! Han har vart mitt största stöd detta året, han har skrattat med mig och han har tröstat mig när jag vart ledsen!
Han har sett den värsta sidan av mig, men älskar mig ändå..den känslan!!!
Han har gett mig en mening med livet. Tack!


Så orättvist

Ärligt? Livet måste skämta med än ibland!! Hur mycke ska en människa behöva klara av?!

Jag känner mig ofta rätt så stark, och jag försöker att acceptera att min livssituation är som den är, jag känner att jag klarar mig liksom!
Men ikväll har jag vart arg och ledsen, för det är så vansinnigt orättvist!!!


Med ena foten utanför


Om det är lättare att falla med ena foten utanför?

Klart att det inte alltid är lätt att vara i ett förhållande, att dela sitt liv med någon, att verkligen VÅGA lita på någon, det krävs verkligen mod för att lita på någon snnan, å Gud vet hur dum man känner sig när man på riktigt litat helhjärtat på nån, när det visar sig att man inte borde ha gjort det.

Alla lever väl med rädslan att kanske bli lämnad...nån gång i allafall. Så vad gör man? För att omedvetet skydda sitt lilla hjärta?
Man bygger upp en "utväg" en "trygghet" utanför sitt förhållande, så man vet att om de skiter sig är de ändå inte kört för mig.. Förstår ni hur ja menar?
Jag har själv levt så hela mitt liv, och har nog inte vart medveten om de förns nu senare.. Sjukt fegt "spel"!
Men..jag ska aldrig göra det igen!
Jag ska aldrig mer vara feg. För man måste våga för att vinna, inte sant? Å det får vara värt all smärta i världen om de skulle visa sig att jag gjorde fel som inte fegade. För kärlek är så fint, så stort och så spännande!

Jag har skrivit ett annat inlägg om förhållanden, får se om ja lägger upp de under dagen :)

Slutord: gå in i ditt förhållande helhjärtat!


Jul

Igår va den mysigaste dagen på dehär året hittills, i allafall en av dom..vi gick på stan, storhandlade, köpte julgran å pyntade den! Är så tacksam att jag hittat en kille som är så hjälpsam! Sen åt vi ost å kex och mös i soffan , dagen va perfekt ända tills ja somnade!

Idag har ja vart med Sanne på stan och på jik, som vann för övrigt :)
Kvällen hade ja planerat att ja skulle spendera helt med mig själv , gillar de ibland.. Trivs ni med er själva som sällskap? Ja tror det är viktigt:) men Johanna kom å besökte mig!! De va kul :)


Trött

Alltså, hur många olika känslor får man känna på en dag? Den här dagen har på nått vis vart mycket känslosam.
Det finns en människa i mitt liv, som har en förmåga att ena timmen höja en över skyarna, nästa stund trycka ner än riktigt ordentligt..ofta pratar han på ett sätt så man inte vet om han menar allvar eller om han skojar. Efter att spenderat några timmar med honom idag har jag faktiskt känt mig ledsen å nere.. Kan ja sparka ut han ur mitt liv? Typ inte!!

Ena sekunden bubblar mitt hjärta över med glädje, när ja tänker på vad jag har, vilka vänner ja har, när min pojkvän pussar mig Godnatt är bästa känslan nånsin. Nästa sekund känns de som mitt hjärta går sönder av sorg.
Ibland i vissa stunder , situationer , kan jag nästan känna skuld över att känna mig lycklig. Svårt att förklara. Känslor är svåra att tala ut.

Nu längtar min sömn efter mig! Godnatt


Julklappsleken

Sitter å väntar på att Nille ska komma å hämta mig, vi ska åka ut till Bettan i Habo och leka julklappsleken.. Det är tradition!!
Ska bli såå mysigt! Att träffa mina tjejer!

Ha en fin kväll..


Hej

Kl 07,15 va vi minsann uppe å kollade på julkalendern imorse , det är ett under att jag ens fattar saker så tidigt på morgonen.. På tal om julkalendern, så tycker jag personligen den är sämpigast nånsin, det händer ju ingenting!!!

Min förmiddag spenderade jag tillsammans med käraste Linnea!
Å vi kände oss som nervösa småtjejer igen ;)

Sen har jag städat och bakat , imon hämtar vi hem granen å julen kan komma <3


17 december


Julkonserten igår va fantastisk! Så fint och bra! Verkligen en mysig kväll, men många fina människor!!

Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet, det är mycket att göra på A6 såhär i julstöket , själv har jag nästan hunnit tröttna på allt julpynt.. Dock ska ju julgranen snart in, de blir kul..första julen hemmifrån, och första julen med christoffer, gör de hela extra mysigt!

Ibland möter man människor som får än att se saker på ett annat sätt och lära sig acceptera att det är som det är, vilket verkligen kan kännas jobbigt och konstigt, men de får bli bra!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1119418/images/2012/pic_50cf81879606ee0b9b73f752.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1119418/images/2012/pic_50cf81879606ee0b9b73f752.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1119418/images/2012/pic_50cf818f9606ee0b980555a3.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1119418/images/2012/pic_50cf818f9606ee0b980555a3.jpg" class="image">


16 december

Är inte december typ världens mysigaste månad? Iallafall i år! Detta är nog första julen på länge som jag faktiskt har julkänslor, mest för att det är snö tror jag!

Ikväll ska jag på julkonsert, med min älskade, ser så mycket fram emot det, och jag har planerat att va fin ikväll, det ska man ju va på julkonserter :)


RSS 2.0