Kan ingen

Tänk er att ert livs största kärlek går vidare och där står man och ser på när denna människa lyckligt ska gifta sig och skaffa barn..kan ni förstå vilken smärta, som att någon river ut ens hjärta och sliter det i stycken, hoppar på det!! Så ska man spela stark, vara bjuden på bröllopet, helt sjukt! Jag kollar för mycket på gossip girl just nu, och det är chuck ja pratar om.. Ni vet när man är djupt inne i en serie så "lär man ju känna" människorna i serien, och det är vad jag och Nicole gör, vi känner dom, och jag känner chucks smärta!! Ibland är kärlek ett skämt, visst att de e på tv, men sånt här händer i de verkliga livet. Kärlek kan va en fitta som forni säger!!
Och samtidigt kan det vara så inspirerande och ljuvligt..

För övrigt så är jag sjukt taggad på denna hösten, på mysiga höstpromenstder, stora halsdukar, varm choklad, mysiga tvkvällar..svintaggad!
Inleder med bröllop på lördag, älskade Alex ska gifta sig och jag ska va hennes tärna, vilken ära!!!
Nästa vecka börjar innebandyn och de ska bli Såå kul.. Och skolan är också jätteroligt, eller de blir de hoppas jag :)

Plus att jag är lycklig förälskad i min fina kille!!


Kärlek på olika sätt

Nu ligger ja här i sängen, helt ensam!
Jag har några nära vänner som går igenom en lite tuff period just nu, och jag kan inte påstå att jag inte förstår dom, för det va inte jättelängesen jag va i deras skor. Men det är en sak jag vet säkert, och det är att hur svart det än ser ut, så tar man sig igenom det. Men först ska man lida, man ska gråta, man ska sitta uppe på golvet till kl 4 på morgonen tills tårarna är slut. Det är ingen idé att skjuta upp smärtan, ta de på en gång, lid och sen när ni har lidit så mycke så de inte finns nått kvar, så ställ er upp, och gå vidare!! Prata om de, tills de tar slut, och ett råd till, skriv! Skriver ni ner alla tankar och känslor så känns de alltid bättre, jag lovar!
Men det kommer bli bra, det kommer till och med bli bättre, vet ni varför? För ni är värda det!!! Jag va värd det!

Och om denna ständiga fråga, vilket som är bäst, att vara singel eller att inte vara det, klart det är olika. Och att vara singel är givetvis en frihet, på många sätt, och ni är glada över att ni får göra vad ni vill när ni vill, behöver inte rätta er efter någon, går ut på kvällen men spänning om vem ni går hem med den kvällen, kanske har det en charm i sig, men vet ni? Jag går mycket hellre hem
Med HONOM, varje kväll, resten av livet. Han som får mitt hjärta att slå i otakt, han som är dom finaste av alla!! Jag har någon att dela allt med, någon som blir glad när jag kommer hem från jobbet, och någon som håller om mig när jag ska sova. Som delar allt med mig, glädje och sorg. Nån som alltid låter så glad när ja ringer! Och allt dehära är det bästa som finns, det är kärlek och det är på riktigt! Så tillbaka till min första mening..
Nu ligger jag här i sängen, helt ensam...och min älskling kommer hem
Om 10 minuter och kryper ner hos mig <3


RSS 2.0