Älskade säng

Ibland får man bara nog, ända ut i fingertopparna, man vill bara stänga av. Då är ensamhet den bästa medicinen. Att bara få va själv, tyst och tänka, eller inte tänka alls. Bara va! Där är ja nu!


Glädje

JAG.ÄR.GLAD.IDAG!! Inombords , i själen! Är det våren som kommer smygandes på nått vis? Jag äälskar våren! Hela min kropp själ och sinne älskar det. Påsk betyder vår, och idag köpte jag påskblommor :)

Jag lever även lite på glädjen från igår, när min älskade kille och hans lag krigade sig till vinst. Fantastiskt!

Och alla HÄRLIGA människor i mitt liv, hur ska jag kunna visa min tacksamhet till er!!
Även att livet i sig känns lite oklart, så känner jag mig så lycklig!!


Åker buss

Jag har tappat skrivförmågan, jag som älskar att skriva, har inte gjort de på flera dar, men jag har inget vettigt att säga!!
Kanske därför min älskade vän undrar varför jag känns så frånvarande, när ja inte ens märkt de själv..ja måste nog skriva ut tankar å funderingar för att vara närvarande bland andra!

Kunde inte sova igårkväll när min älskade skulle, men ville ändå ligga nära han under de värma täcket och lyssna på hans djupa andetag <3
Allafall, när ja inte kan sova, e de bara skicka iväg ett sms till Linnea, hon är oftast vaken , om hon inte somnat på soffan.. Vi kan va djupa å seriösa sent på kvällarna å dela många tankar tills en av oss somnar..
Igår handlade våran konversation om hur kroppen fungerar, hur den hanterar tankar och känslor, hur en människa kan få ens hjärta att slå fortare, vad är de som händer i kroppen och varför? Vi kom inte fram till nått svar, bara att det är stört och rätt häftigt!
Ibland när jag ser hans namn på skärmen kan ja fortfarande känna dedär lilla nervösa pirret i magen, som att nått vänder på sig, hjärtat klappar lite fortare, och så blir man lite varmare.. Men hur kommer de sig?

Från de ena till de andra.. Det är på riktigt bara 21 dagar kvar till vi lämnar detta vinterland! Börjar nästan bli skit nervös, fast mest förväntansfull :)

Nu e ja framme hos min härliga mamma, hon strålar som en sol <3


säg ingenting till mig jag ser allting ändå

 
har jag sagt att jag älskar melissa horn? de gör ja. vissa dar mer andra dar mindre. men åh vad bäst hon är. 
idag är jag minst sagt känslig. kalla de överkänslig om ni vill, de spelar ingen roll. å är man ledsen för en sak så kan man ju lika gärna passa på att va ledsen för massa annat med. så slipper man ta de en annan dag. äsch, har bara bestämt mig för att det är en sån dag idag. 
ibland sårar folk mig. omedvetet kanske? då måste man säga ifrån, hur ska de annars veta? men vissa saker är så vansinnigt självklart så man inte ska behöva säga att de gör ont i mitt hjärta. gör man en sak en gång så kan de va okej, gör man de flera gånger så gör man ett val, de är inte omedvetet längre. jag skulle aldrig i mitt liv såra någon medvetet. jag har gjort många misstag, jag är långt ifrån perfekt, har sårat på tok för mycket. men tro mig, jag lär mig verkligen av de, jag växer och blir allt klokare me åren :)
 
vad vill ni läsa om? kärlek kanske? 
jag har alltid så mycke gott att säga om kärlek,de vet ni jue! men efterson ja har bestämt mig för att va grinig idag ( ja ler lite för mig själv nu, så så illa e de inte ) så ska ja säga nått mindre bra om de fina ämnet kärlek. 
 
hoppas inte min älskade tolkar detta fel nu, men när man är så otroligt kär som jag är, som ja faktiskt är på riktigt, så kan rädslan att förlora denna människa vara hemsk!! låter kanske konstigt, men alla dar är man inte så himla självsäker, å då kommer de hemska tankarna å äter upp mig innefrån. de flesta vet ju hur de känns att få sitt hjärta krossat, å vem vill uppleva de igen? inte jag. ändå tänker ja ge hela mig själv till honom. för jag tror på oss. men de e lite läskigt. 
 
ikväll ska vi kolla på hissen med filip å fredrik, å hålla handen<3 
 
 
 

Got it right this time


Idag tycker jag att kärlek är de finaste som finns!
Kollade på en film innan, om ett par som vart gifta i 31 år. Och hade ett väldigt dåligt äktenskap , frun va otroligt olycklig, men hon gav inte upp på honom, kämpade å kämpade, tillslut så blev de ett himla fint slut. Och jag förundras så mycke över hennes styrka, och hur fint det är att hålla ihop sålänge, för det är inte alltid lätt, och man måste kämpa ibland. Men jag tror på kärlek , eller jag tror på viljan, för har man viljan så går det.

Idag känner ja mig lite ensam, fast jag vet att jag har många nära å kära, så känns de ändå lite så.
Saknar Christoffer..de är konstigt, hur man träffar någon varje dag , å ändå saknar människan så mycket när han är borta! Får nästan skämmas över mig själv ;)

Igårkväll hade vi Myskväll hemma i Habo med familjen, mera sånt!


Så mycket kärlek under ett å samma tak

Hur förbannat morgontrött jag än är, så trillar ja ur sängen med ett leende på läpparna och en härlig känsla i mitt bröst..
Känner mig helt överrumplad ( säger man så?) av kärlek!
Gårdagen spenderade jag med de två människorna jag älskar mest i hela världen + Anton! Som också ligger mycket varmt om mitt hjärta :)

Vi hade en rolig kväll, minns inte när ja skratta så mycket sist, jag å Nille blev sådär trötta å lama som vi alltid brukade va ( innan alla seriösa saker erövrade våra liv ) å våra killar är så fina att titta på!!

Är så glad över att ha dessa människor i mitt liv, känner mig så lyckligt lottad. Först å främst en pojkvän som nästan inte går att beskriva med ord. Han förgyller mitt liv och vi delar världens finaste kärlek tillsammans.
Och en vänskap, byggd på så många år, så många galenskaper, så många misstag så mycket skratt, tårar och jag vet inte vad! Den trygghet vi har byggt upp, är bästa känslan!! Jag har gjort så många sjuka saker, hon har fått stå ut med så mycke, ändå vet jag att hon alltid är vid min sida!! Amen.


Only you can love me this way

Står här på Naked juicebar och har absolut ingenting att göra!! När de hade gått en timme vad jag färdig med hela dagens sysslor, lite för effektiv kanske! Men idag är en sån dag då jag älskar mitt jobb, här känner jag mig trygg och bra på det jag gör :)

Har lyssnat på keith Urban sen ja kom hit i morse, hade glömt bort hur bra han verkligen är, å jag hittar låtar som talar till mig!!

Känner mig så sprudlande glad idag!
Det är fredag och ikväll ska vi umgås med Nille å Anton!!
Och jag är så löjligt käääär!!


Behandla andra som du själv vill att de ska behandla dig..

Jag har utvecklats så himla mycket det senaste året, när det gäller hur man är i ett förhållande, kanske allra mest de senaste månaderna! Jag har fått en helt annan syn på hur man ska behandla varandra. Förr kunde jag tänka " de man inte vet, lider man inte av" Gud vad fel jag hade!!

Vet ni hur viktigt det är att vara ärliga mot varandra? Jag tror att det är viktigast av allt. Det spelar ingen roll hur mycket kärlek det finns, om man inte kan vara ärlig, öppen och pålitlig!

Är det nått jag lärt mig, så är det just detta, att vara pålitlig, både i mitt förhållande och mot mina vänner! Jag gör eller säger inget som jag inte kan stå för! Jag skriver inget till någon som jag inte med gott samvete skulle kunna läsa upp högt!
Och behöver jag använda radera knappen på min telefon, då vet jag att jag gör fel, helt åt skogen fel!!

Och jag trivs med mitt ärliga jag! Jag tror på mitt förhållande, och jag ska vårda det väl!


Godmorgon

Akta er vad trött jag är!! Sitter på bussen påväg till habo, och klockan är kvart över sju?!! Ville inte lämna min varma gossebjörn i sängen!! Jag bör inte gå upp innan kl 9 för att vara go å glad :)

I helgen skulle vi åkt på spa, men en av oss blev sjuk och besvikelsen va stor!! jag är ändå nöjd med min helg, jag och C hade det jättemysigt, spenderade verkligen tid tillsammans å det tror jag är viktigt i ett förhållande, man behöver inte åka iväg nånstans, ibland handlar det bara om att stänga av allt annat och se varandra <3

"Kärlek är det ända som växer ju mer du ger bort"


Fredagsmys!

Nu har jag burrat ner mig i soffan, Sanne gick precis här ifrån efter att vi haft sjukaste dans passet på wiiet, lagom kul :) Christoffer är och spelar badminton , när han kommer hem ska vi mysa och kolla på film, de va på tok förlängesen nu..

Rensade igenom min telefon å hittade några fina texter jag sparat på, älskar att försvinna bort i alla dessa texter, mest de från forni.. Och en av dom fastnade ja för, just nu! Ska dela med mig av den..

Tänker på vad jag vill ha i framtiden. I nästa relation. Om man ska orka med dedär igen. Och jag vill mest av allt detta: inte vara rädd för att bli lämnad! Jag vill våga bråka utan att va rädd för att han ska bli trött på mig. Våga säga vad jag tycker utan att höra "jag är så trött" jag vill inte vara med någon som blir trött på mig när tårarna rinner ner för mina kinder.jag vill ha en relation där han står ut med mig, hur jävla tröttsam jag än är, Sålänge jag inte behandlar honom illa. Och jag kommer aldrig ge upp en relation hur tröttsam han är, Sålänge han inte behandlar mig illa. Aldrig.

Jag vill kunna skrika utan att va rädd att förlora. Veta att det löser sig alltid. För det finns ingen annan väg. Ingen kommer fly där ifrån. För kärleken är störst.

Så fint!! <3


RSS 2.0