22 mars

Det har vart en underbar dag och jag har vart ledig!
Har spenderat den i solen tillsammans med Matilda!!
Senare på kvällen mötte jag upp Angelica för en krogrunda, ehm..fikrunda menar ja ;) gillar dig!


Hjärteförvirrad.


Det här med att leva i ovisshet, att gå runt som ett frågetecken och inte riktigt veta.. Hur man ska bete sig, tänka, agera.. Det är inte lätt..

Inbillning.. Ni vet hur lättlurade våra hjärnor är va?! Om man bara tänker samma sak flera gånger om, så tror man tillslut på det.. "jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte" och tro mig... Tillslut bryr man sig inte! Tills man kommer till den dagen då man inser att man bara intalat sig själv det, visst bryr man sig, alldeles för mycket, så det gör ont i både hjärta och själ, och man inser hur lättlurad man är!!
Sen fortsätter man att intala sig själv att man inte bryr sig, ett tag till i allafall, det blir lättast så.. Smärtan försvinner ju, för stunden.

Att nöja sig. En dag kommer du möta den människan som får sig att förstå varför de aldrig funkar med nån annan..
Det kommer finnas en människa som älskar dig över allt annat, som uppskattar allt du gör, som tycker att du är finare än alla andra, även när du har en dålig dag, vet du varför? För att man är värd det, alla är värda de.. Så nöj dig inte med de näst bästa.. För han finns.

Tack för mig och Godnatt


vem är jag utan dig?


såhär är det.. jag har svårt att förstå hur jag skulle kunna leva ett normalt liv utan henne..
VÄNSKAP är så viktigt i livet, sjukt viktigt, och det är något som växer fram, visst de finns människor man möter och efter att ha pratat med varandra efter en timme känns det som att man kännt varandra hela livet, det är häftigt.
sen finns de vänner man faktiskt har kännt hela livet, Nicole är min sån vän! och tack gode gud för henne.

hon förstår mig, vi kan titta på varandra, och veta vad den andra tänker, vi vet hur varandra fungerar, vi är lika på alla sätt samtidigt som vi är så vaninnigt olika. vi är ett bra team!
jag litar på henne mest av alla i hela världen, jag vet exakt vart jag har henne och jag vet att hon alltid är vid min sida, jag vet att hon vill mitt bästa, att jag är lika viktig för henne som hon är för mig, och det är riktig vänskap!

vi har så många minnen ihop, och vi planerar bara flera, och det ger mig motivation<3

 

alltså, vem är jag utan dig?

någon helt annan...


Lyckosöndag!


Jag vet, allt va så mycket enklare när man va liten, man behövde inte oroa sig över nått, inget jobb, inga pengar eller kläder..man bara va, och lekte allihopa! Visst va det bra då..men skulle jag vela ha det så nu? Nae faktiskt inte! Jag älskar känslan att ha ett eget hem att komma hem till, känslan av att jag klarar mig helt själv..är det inte underbart?!
Jag gör vad jag vill, när jag vill, och jag ÄLSKAR DET!!
Allt har ju sin tid..
Har haft en fantastisk dag, och jag är glad för att jik vann, frågan är bara vad man nu ska göra på söndagarna.. Men ja kommer nog på nått!!
Och jag är glad för att det ska va fint väder imorgon, och för att jag har en härlig söndakväll framför mig, även att jag inte har något planerat än!
Ha en fin kväll..


sprudlande glädje.



vad har jag gjort för att förtjäna denna glädje jag känner?
jag kom på mig själv innan att sitta på golvet hemma ( jag brukar sitta på golvet, de är en grej ja gör ) och jag insåg att jag satt där för mig själv med världens största leende på läpparna, och i hjärtat.
Jag har så mycket fina människor runt mig, så fantastiska och härliga. det glädjer mig!
nu är jag ledig i två dar, hade jättemysig morgon med äckligt te.
imorgn är det tjejkväll med mina otroliga vänner, och Elisabet i habo.
Sen finns det en annan människa i mitt liv, som orsakar till all denna glädje, som kramar mig när jag behöver det, som håller mig i handen, som pussar mig på pannan, som ger mig råd och kloka ord, som gör mig stark och lycklig!
tack, tack mina käraste<3

tror gud tänkte på mig, när han skapade dig!


RSS 2.0