Vägrar gå där vägen är för rak

Det har sagts att jag förtjänar något mer Men jag undrar vilken del av mig dom ser Ibland glömmer jag bort att jag är fri Och att det inte va såhär det skulle bli Det finns en plats fär framme, jag ser den svagt Där allt är annorlunda och jag är jag Jag känner tiden gå men ingen stress Jag lovar att jag lämnat dig tills dess

Kvällar

Jag hatar kvällarna och jag hatar att jag inte kan sova!!

Borta

Det är stört, såå himla stört!! Så svårt att förstå. Jag och Linnea var på jobbet idag när vi fick höra den Hemska nyheten, och vi bara stod där o väntade på att få höra att det var ett skämt, men så va det inte, det blir mer och mer verklighet hela tiden. Någon har precis mist sin man, sin pappa, ett barn och en bästa vän! Usch. Men mitt i allt dehär kan jag inte låta bli att tänka "det är så många fler som dör dagligen som man inte bryr sig om" Det är ju så, bara för att han är känd blir det som att han är mer värd än andra, och det är fel..väldigt fel! Varenda människa som lämnar oss, lämnar även en familj och massvis sörjande! Jag tänker på er! Alla som nån gång har förlorat en nära. En ängel som lämnat. Som alltid finns kvar Tanken slog mig, tänk att man påverkas så mycket som man faktiskt gör, av att nån dör som man aldrig har lärt känna, bara sett på stan och hört talas om. Ändå gör de ont i hjärtat på nått vis. Tänk då smärtan att förlora sin närmaste, fy farao. Ta hand om varandra

planerat?

vad tror ni? att en del möten med människor har varit planerade innan vi ens fanns?
vissa människor kommer in i våra liv, och vi blir aldrig mer densamma.. medans andra lämnar de utan att vi knappt märker något.
jag tror verkligen att det finns en mening med att möta en del, det liksom ingår i planen. någon bara dyker upp från ingenstans och ändrar allt, ändrar ditt sätt att se på saker, hur du tänker. någon förstår dig plötsligt på ett sätt som ingen annan gjort. detta kanske inte kommer påverka ditt liv NU, men om ett halvår framåt, eller om 10 år.
hela du kan ändras och påverkas av en enda människa. DET ÄR HÄFTIGT.
jag tror inte jag tror på ödet. eller ibland gör ja kanske de, eller inte.. vet inte . men jag tror i allafall att det finns en sorts plan. planen som gör att du är just på DET stället just NU och träffar just DEN människan son presenterar dig för DEN och vips så fanns de en mening med allt från början.
nu svamlar jag som vanligt. men men, jag vet i allafall att jag har sånna människor i mitt liv, och det är jag glad för!

STYRKA

Vad spelar det för roll om alla du pratar med tycker att du är stark, när du aldrig har känt dig svagare i hela ditt liv. när du känner dig liten och ynklig och bara vill krypa in i hörnet på soffan och sitta där tills benen orkar bärä dig igen. gång på gång möter du någon som säger att du är såå stark. vad är det dom ser? vad menar dom?
det handlar alltid om hur DU själv känner dig. vissa dagar är man starkast i världen, kan ta precis vad som helst, andra dagar kan man inte ens ta att någon kollar snett på en. Precis som att vissa dagar känner man sig skitsnygg och kan gå fram & prata med vem som helst, nästa dag känner du dig äcklig och önskar att du var genomskinlig, spelar ingen roll fall någon säger att du är snyggast i världen, när du själv inte känner så!

*våran styrka växer fram från våra svagheter

*en del människor tror att hålla ut gör en stark- men ibland är det att släppa taget

hello.

Nu har jag tagit bort alla gamla inlägg och tänkte börja om här på nytt,
fast annorlunda.
Tanken med denna bloggen är mest för att ja ska ha någon stans att "skriva av mig".
hade helt lagt ner tanken med att blogga tills min massör helt plötsligt säger till mig..
- en fråga bara, skriver du något?
- nja va menar du?
- nä ja undrar bara fall du skriver?
- nee, elle jag skrev dagbok innan men inget annat.
då säger hon att hon tycker att jag ska börja skriva och dela med mig av mina tankar.
förstod inte riktigt vad hon menade, men vi gör väl ett försök här..
KUL!!

RSS 2.0