Jag trodde inte på kärlek längre...tills du förtrollade mig.


1 september i morgon, vilket betyder att det är första dagen på min favoritmånad! För att luften är så mycket enklare att andas och för att de blir sådär kallt å skönt. Ja tycker september känns som en nystart lite..
1 september för ett år sen , gifte sig min älskade Alex, det va en av de kärleksfullaste dagarna i mitt liv, hon är en stor förebild för mig när det gäller kärlek å vi delar väldigt många tankar och åsikter! Helt sjukt att det redan gått ett år..
1 september för två års sen, den dagen minns jag också, jag minns nog varenda tanke å varenda känsla. Jag minns hur rädd jag var, för det va den dagen jag lämnade de enda som ja va trygg i.. Men vet ni vad? Allt som jag trodde att jag skulle sakna, är bara en frihet att leva utan. Och jag är så stolt och imponerad över mig själv hur jag utvecklats de två senaste åren, hur annourlunda jag ser på livet och mig själv. Jag litar på mig själv på ett helt annat sätt. Jag har betydligt mer respekt för mig själv! Jag ser på förhållanden på ett klokare sätt. Jag kämpar med mina svagheter istället för att ignorera dom! Jag tror inte på kärlek sa jag! och jag tror inte på föralltid! jag hade tappat hoppet helt å hållet. Jag har förlorat än del, men vunnit så mycket mer, ett helt hjärta och någon att dela mitt liv med! Vet ni varför? För att jag vågade!! Jag va så modig. Å ja bevisade för mig själv att jag inte tar nån skit!
Undra om jag kommer minnas morgondagens 1 september också..
Godnatt


30 augusti

Visst är det mysigt att krypa ner under två fluffiga täcken å alldeles för många kuddar, att kunna ligga åt alla olika håll i våran stora underbara säng. Det finns en charm i det. Men man vänjer sig så fort , inte bara mitt huvud å min hjärna vill ha honom bredvid, utan hela kroppen! Jag har så svårt att förstå att jag faktiskt bott ensam, att jag lagt mig i sängen ensam nästan jämt och att det inte kändes tomt!
Jag är lyckligt lottad som får dela mina nätter tillsammans med den finaste jag vet, det är lätt att ta för givet eller glömma bort att uppskatta det. Godnatt för all del..


Svartaste natten

När man öppnar ögonen mitt i natten, med kinder helt blöta av tårar, ett hjärta som slår vansinnigt fort och adrenalin som inte tar slut! När man blivit så hjärtekrossad så allt är svart. När det inte finns nått kvar att säga. Mitt hjärta!
Jag måste sluta drömma mardrömmar nu. Det börjar bli jobbigt på riktigt!


Tiden


Varm choklad till Frulle!

Om 4 dagar släpps Melissa horns nya låt, om du vill vara med mig! Jag längtar ihjäl mig. Jag behöver nått nytt att lyssna på, kanske kan hon sätta ord på vad jag känner, för det kan jag inte ens själv. Jag omringas av så mycket starka känslor, båda där kärleken precis börjat växa å även de fall där den håller på att ta slut. Jag tappar mig själv i de finaste kärleksfilmerna och drömmer sjuka drömmar på nätterna! Jag får dedär smsen som gör en lite ur balans fast man säger att man inte bryr sig. Känner mig helt lost i allt vad jobb heter.

Jag vill hitta nått som är min grej, nånting att brinna för, helhjärtat! Men vad är det egentligen?


Första gången

Minns fortfarande första gången jag såg honom.. Jag visste ingenting om honom, ingenting! Bara att ja inte kunde sluta titta åt hans håll och le lite generat när han ständigt mötte min blick.


Känner inte igen mig

Vattnet är helt stilla, nästan glasklart, så skönt och svalkande! Solen bränner på mina axlar och vindarna är varma! Har ingenting att klaga på. Ändå känner jag mig så tom!
Jag vill vara själv, men inte ensam.

Gud ger oss människor att älska, sen tar han dom ifrån oss!

Det lättaste är att vara med människor som förstår vad man går igenom. Min C är världsbäst. Han är inte i samma situation, men han vet hur det känns att förlora någon man älskar, någon som va det finaste i världen. Så han är ett bra stöd! Och en fantastisk förebild!

Från djup till yta.. Imorgon ska jag å linnet klippa oss, å jag står i valet å kvalet om ja ska klippa av mitt långa slitna hår, å alla ja frågar säger olika!

Nu ska ja doppa mig igen :)


RSS 2.0