Trött

Ni vet när man är så trött, och man känner en värme som tar över ens kropp, då vet man att man håller på att lämna , till drömmarnas land, där ingenting är omöjligt, eller allt är det. Flrtillfället är jag i en period i mitt liv, där ja längtar till drömmarna, för att se vad vi ska hitta på denna natten.. Godnatt


Om att vara själv men ändå inte ensam


Vet ni vad? Jag gillar att vara själv. Jag har alltid gjort det nu när jag tänker efter. Jag va ofta själv inne i mitt flickrum. Å jag älskar att skriva. Därav alla mina dagböcker.
Ibland har man en känsla att man vill vara själv men man vill inte vara ensam, vet ni? Då är det fantastiskt att ha en pojkvän, som är under samma sak, å man känner hans närvaro, men man är ändå själv.vill man prata, då pratar man, vill man inte de, då skiter man i de ;)
Den känslan vill jag hissa idag :)

Sämsta känslan? Att vara omringad av så mycket människor, men ändå känna sig så ensam..

Idag mår jag bra!


Tjejkväll

Även att ja nästan va helt säker på att ja skulle va hemma ikväll, så fick min pojkvän mig att åka hit, och han hade rätt, precis vad jag behövde!

Dom är iväg å hämtar pizza ( som på grabbkvällar ) men jag vill inte ha, så jag ligger här hemma själv i linneas soffa, lyssnar på Melissa horn och läser fornis kärleksbok (som hon fick av mig) å myser! Båda två är duktiga på att sätta ord på känslor!
Plus att dom lämnade chokladen här med mig....skulle dom inte gjort ;)
Påtal om de, om du läser min blogg hjärtat, så finns de choklad till dig i skafferiet ;) hihi


Godmorgon fredag


Vi pratar om hur jobbigt det är att bli ignorerade, prata med nån som inte svarar eller att en människa helt enkelt inte lyssnar längre, och ja, det är jobbigt, men det värsta är när man tappar kontakten med sig själv.
Hjärtat, hjärnan och känslorna slutar att samarbeta. Kroppen strejkar. Och så ska man försöka få nån ordning på sig själv igen...

Fredag = helg. Och idag ska jag städa köket har jag tänkt :)
Först ska ja gå in till sängen å krypa tätt intill honom


.

Vad skulle hända om jag slutade andas dig?
Frågan är vem som skulle dö först
Jag
Eller du



När känslor är så starka så man nästan kvävs

.


16 april är kärlekens dag.

 
idag för 1 år sen, va den mest känslosamma dag i mitt liv. det va så mycket ilska, sorg och förtvivlan. men dagen slutade på absolut bästa sätt. killen jag älskar mest i världen blev min pojkvän. och jag var såå lycklig. 
såhär har jag skrivit i mina anteckningar " lycklig!! idag känns allt så overkligt bra, får man må så bra som jag gör? jag har världens finaste pojkvän. han är magisk" 
vill ni veta vad det bästa är? att det har gått ett år, och jag känner fortfarande likadant! 
 
jag tänker inte sitta här och påstå att det har vart en dans på rosor alla dar, för det är inte alltid enkelt, ibland får man kämpa, det är blod svett och tårar. men är inte det rätt fantastiskt, man får liksom känna att man lever.när man är osams och inte kan leva, inte kan äta på flera dar, då är det känslor på riktigt, de fattar ni va?
och när man tillslut är sams, å kryper så nära varandra man bara kan, det finns en charm med det!
 
men vi är oftast snälla mot varandra! och det finns ingen så fantastisk känsla som att veta att man hittat rätt. på riktigt. för jag tror verkligen det. helhjärtat. 
 
" alla kommer att såra dig nån gång i livet, det gäller bara att hitta den som det är värt de för" <3
 
jag kan återkänna känslor, kan ni med kanske? men jag kan kolla på en bild å minnas vilken känsla ja hade i kroppen. har suttit här å kollat igenom alla bilder som tagits de senaste året, å de pirrar i hela mig. vi har haft så himla roligt tillsammans. jag är så himla kär. och det är bara första året. iiihhhhh! 
 
jag är så förväntansfull på vårat liv tillsammans!
 
 
 
 
 
TACK FÖR ATT DU FINNS!!!

Vad vill du känna när någon tagit din makt

Jag älskar sånna här morgonar, när man bara kan va, å inte behöver stressa iväg nånstans. Idag börjar jag jobba kl 2, sjätte dagen av 6, så gött :)
Tills dess ska jag bara ligga i soffan å läsa min bok!!


Trött

Jag är så trött så ögonen svider och benen sticker, men det verkar som att John blund är på fest ele nått.. I väntan på att han skulle söva mig läste jag igenom några av alla mina texter ja skrivit, å hittade en om förhållanden, som ja tänker att ja delar med mig :)


Blev bara så motiverad till att skriva. Om förhållanden!
Om att älska någon så vansinnigt mycket, och låta sig älskas på samma nivå. Våga visa sina svaga sidor och lita på att den andra kommer älska dig ändå, det krävs mycket mod och tillit.
Jag tror att ett förhållande handlar mycket om sammarbete, om att vara ett lag och tillsammans ta sig igenom saker i livet, sen händer det att man tappar bort allt dedär, och att man pånåttvis strider emot varandra, man har någon stolthet man inte kan svälja, man ska visa den andra att man klarar sig utan den, istället för att bara säga som det är, att jag vill inte levs utan dig.
Jag tror att det handlar om att prioritera varandra, att sätta sin älskade först. Istället för att sura över att han tittar på de tråkiga programmet eller spelar nått trött spel, sätt dig brevid, intressera dig, kanske är det inte så tråkigt, å samtidigt får du ju va med honom.
Jag tror att man ska hjälpas åt, har han bråttom till träningen, hjälp honom att leta efter de som behövs, kommer han hem sent, hjälp han att laga mat. Underlätta saker för varandra! Rör alltid vid varandra, ta varandras händer, sitt nära! Säg att ni älskar varandra, men glöm inte bort att mena det när du säger det, för det ordet är starkt. Och säg aldrig att du älskar någon om du inte kan visa det.
Jag tror att man ska vara ensamma ibland, egen tid är viktigt, gör nått för dig själv!
Och respektera alltid varandras känslor, kanske tycker du att de han känner är löjligt , att han har fel, strunta i det, det är så han känner, respektera det och acceptera det, och gör det bästa utav det.
Va aldrig elak, inte på nått vis, det tjänat ingenting till, såra aldrig varandra med flit.
Jag tror inte man ska ha några krav eller förväntningar på varandra.
Visa att du blir glad när han kommer hem ( ifall du blir det)

vi är bara människor, med så mycket tankar, känslor och behov, klart att det går åt skogen ibland, vi kan ju inte läsa tankar..

Godnatt


Min mamma.


Jag har precis haft ett långt samtal med min fina mamma. Vet ni att jag älskar det ordet? Mamma. Det är så kärleksfullt och säkert det första ordet man lärde sig att säga. Hon är den starkaste människan jag vet. och Christoffer. Hon får mig att känna mig så älskad, så fin och så värdefull.

Det är kul att se hur jag speglar henne. Vi är så himla lika, inte på utsidan men på insidan, vi tänker lika dant, vi ser på saker på samma sätt och det är alltid lika kul när hon berättar om en tanke och de känns som hon tar den ur mitt huvud..

Hon har så stort och fint hjärta. Hon sprider sån otrolig glädje och värme. Hon har en förmåga att få alla att känna sig viktiga. Och jag älskar henne för det.

Vissa dar tar hennes sjukdom över hennes fina personlighet och det är väl det jag jobbar mest med, att försöka acceptera och hantera det på bästa sätt. Att aldrig glömma bort hur fin hon är, bortom ett helt hav med mediciner och orättvisa!!

Tack finaste, fatt du alltid tror på mig, låter mig växa och utvecklas.


Jag föll för dig och du förtjänar en nominering för rollen du spelade


Det är så sjukt att jag såg honom där den kvällen, hur vi log mot varandra och inte hade en blekaste aning om att livet skulle föra oss samman.

Jag tycker det är häftigt. Rätt som det är, när man minst anar det, möter man någon, som helt förändrar ens liv.

Den kvällen va han bara en snygg kille ja inte kunde låta bli att titta på.. Nu är han det absolut käraste jag har. Han är min familj. Min bästa vän. Mitt liv. Halva mig.

Fattar ni vad kärlek gör med oss?
Fattar ni hur lyckligt lottad man är, när den man vill ha, vill ha en tillbaka. För så är det inte för alla. Jag hade tur <3
Eller så spelade jag mina kort rätt ;)
Ibland är kärlek ett spel. Tjejer å killar blir sårade. Men jag tror att när kärleken är på riktigt, så kissar den på alla dumma spelregler !!

Jag är så kär så hälften vore nog :)


RSS 2.0