Wish me luck

Som vanligt kan man inte sova när man måste, varför är det så? Imorgon står kl på tidigt, jag ska nämligen spendera hela min lediga lördag till att göra högskoleprovet. Hur ska de gå?? Min kväll ikväll har ja laddat på bästa sätt, Matilda har hjälpt mig med att plugga och vi har kollat på mysig kärleksfilm!! Bästa tid med MB, mitt hjärta!!!!! Önska mig lycka till. Godnatt

jag önskar att jag va en sån som inte tänker alls

"Du verkar vara en så klok tjej med båda fötterna på jorden! Är det så eller är det bara en välpolerad fasad? Sedan skulle det vara kul att veta lite mer om dig, det är svårt att gissa sig till det genom dina djupa texter (som för övrigt är så bra!). Du inspirerar! Fortsätt så." klok tjej? det beror helt och hållet på vem man frågar..någon som bara känner mig lite granna skulle nog inte påstå det, men mina nära och kära, kan nog tycka att jag är klok! vissa i allafall ;) båda fötterna på jorden? vet inte. det är olika från dag till dag! jag är bara sjukt tankspridd idag. vet inte vad jag ska göra av alla dessa tankar som äter upp mig innefrån! Tack till Matilda Björkegren idag! - för din insats i att försöka städa i mitt huvud! <3

Ladies night

Vilken kväll, ja säger bara det...tjej ni måste gå på ladies night, sååå kul! Jag och Nicole va där igår och det ångrar vi inte en sekund. Så mycket olika människor, alla är tjejer, och alla är så olika. Vissa va unga och andra va gamla tanter, några såg de ut som att dom skulle gå på bal, och andra som dom precis gått upp ur sängen, sånt gillar jag!! Lika bra att skicka killar på ladies night också, så dom får lära sig hur tjejer ska behandlas!!! Sen fick jag lära mig en läxa, de där med att döma människor, Brolle tillexempelt...han är en sån människa jag bara hade bestämt mig för att inte tycka om ( så gör jag ibland, DUMT, ja vet...sen är jag envis och håller fast vid det) så till dom som sa innan kvällen att dom älskar Brolle sa ja bara att Neeje, han är ju en tönt! Det fick jag äta upp, jag tar tillbaka allt dumt ja sagt, han är hur skön som helst! Jag har ändrat uppfattning! Man får inte döma människor!!!! Vem ger mig rätten att tycka nått om nån som ja inte har en aning om? Ne de ska jag bli bättre på, ni med hoppas jag:)

What comes next?

När en del i ditt liv tar slut, börjar en annan..  Jag tror det är viktigt att förstå att bara för att du avslutar något i ditt liv behöver inte det betyda att de inte existerat.för det har existerat, och det har gjort dig till den människa du är idag! Tror man ska ta fram de bra sakerna och minnas dom med ett leende på läpparna, det va en bra tid, men det är en annan tid nu.  Ibland är det dax att bläddra blad, och börja nått nytt..spännande? Ah ja veet! Så står man där och har ingen aning om vad som ska hända nu..och man är okej med den känslan.  Den som lever får se, som jag brukar säga!  What comes next? Jag har inte en aning. En ny lägenhet tack. Efter ett långt samtal med en nära vän idag har vi kommit fram till att det är som det är!  Och har man en gång avslutat något så ska man nog försöka låta de va avslutat! Det blir bäst så! 

Someone like you

Du är min drog.

Jag ska sakna dig imorgon

De här med minnen.. Tänk vad en plats kan påminna om en människa, eller en låt, en lukt!! Det är lite kul faktiskt, hur man blir påverkad av det. Du kan va på asdåligt humör, och så möter du nån, som har "den där lukten" och man bara andas in den, och vips så va du på bra humör igen, för den påminner dig om så mycket bra, och kul!! Eller...så står man på jobbet och vips kommer "den där låten" på, och heela dagen är förstörd!! Dumma dumma, varför just nu? Undra om de finns nån mening me sånt där, NÅGON vill påminna dig om människan, men varför? Sen har vi den där platsen, där ni träffades första gången, och den platsen där ni pussades första gången, och så går man dit, och känner hur hela kroppen fylls av värme, är de inte konstigt?? Jag tror det är viktigt med minnen. Och att skapa sig nya med!! Jag har haft en bra helg, en helg värd att minnas. Godnatt!

långa nätter

kan inte riktigt sätta ord på denna dagen. helkonstig verkligen. lam om inte annat!! Jag hatar när saker inte blir som jag tänkt mig. känslor? vad är känslor egentligen? det finns så otroligt många olika. Förälskelse, Lycka, Glädje, Sorg, Förtvivlan, Panik, Rädsla, Förväntan, Ångest, Nervositet & vet ni vad det sjukaste är? att man kan känna allihopa samtidigt! tro mig, jag vet! nu mera lever jag i en enda virvelvind med känslor hit & dit. man vet inte alltid hur man ska hantera dom. skriva hjälper, det hjälper ofta!! vet ni att ord har makt? vet ni att 3 ord, ihopsatta i en mening, kan förändra hela ditt liv...ditt låånga liv, och det tar inte ens 3 sekunder att att säga dom! är inte det stört? godnatt.

RSS 2.0