Glöggmys!

Dagen innan hade han tittat ut en fin plats till mig och honom. Så på morgonen gick vi och köpte frukost, som vi packade ner i en ryggsäck tillsammans med handdukar och bra böcker. Sen tog vi på oss våra inlines och åkte hand i hand längst Vättern , en varm, glittrande sommardag med den finaste människan jag vet! Så kom vi fram, åt våran frukost å pratade med ankmamman som kom förbi med sina bebisar! Och badade årets första dopp , 1,2,3...så sprang vi i på stenarna så de värkte i hela fötterna! Såå kallt, sån schock, kändes som man börja leva på nytt. Kall la jag mig på de varma stenarna , och han värmde mig genom att placera varma stenar över hela mig.



Det va hans födelsedag, hans 28e födelsedag och vi skulle åka till Kolmården.. Han älskar djur! Åter igen packade vi våran ryggsäck med saker vi skulle behöva under dagen, satte oss i bilen tidigt på morgonen, förväntansfulla.. Givetvis tog gpsen oss till fel ställe, haha det gör den alltid :) men tillslut kom vi fram. Det var en otroligt varm och fin sommardag med blå himmel. Där gick vi hela dagen, kollade på alla fina djuren, fåglar som flög för fort, tigrar, björnar som badade, så åkte vi i en vagn bland alla djuren, giraffer apor och zebror.. Och delfiner! Åt god mat, och massa glass :) Det var en fantastisk dag!


Det var en lördagkväll i juli, andra människor va för upptagna med sitt egna, och vi bestämde oss för att gå ut på en promenad..vi gick å gick , till lekparken, som är en väldigt speciell plats för oss, väldigt känsloladdad! Vi pratade och pratade om allting, allt mellan himmel å jord, vi skrattade å va glada, och vi pratade om den allra djupaste sorg , om smärta som ingen kan förstå och om styrka! Timmarna bara flög förbi, där låg vi i gungan, å kom varandra så mycket närmre än innan, vi delade så mycket tankar och känslor.. Så mycket kärlek! Jag skakade i kroppen av kyla, men jag frös inte, för med honom är jag varm inombords, varm i själen! En lördagkväll i juli <3


Det var den 8 juli och min födelsedag! Vi satt mitt i det högsta gräset och hade pannkakspicknick , utsikten var magisk , det va min dag, och han va min, jag hade allt jag kunde önska mig och så full utav kärlek, så uppvaktad! På eftermiddagen kom min fantastiska familj och vi åt en rosa prinsesstårta och kollade på våra Thailandbilder! Den kvällen somnade jag med värme i hela kroppen.

Här sitter ja hemma vid köksbordet med christoffers varma stora tröja som täcker nästan hela mig, dricker glögg och äter pepparkakor! Älskar att julen är påväg , och älskar att både sommaren och vintern med honom i mitt liv är helt underbara!


Trygghet <3

Jag är så fri i mitt hjärta, behöver aldrig gå å lägga mig med ångest! Behöver aldrig känna mig rädd och orolig. Varje natt kryper han ner jämte mig. å han luktar gott! Å jag känner mig så trygg i hans famn.Jag är så tacksam


RSS 2.0